Minggu, 03 Juni 2018

GLITZCOIN - Elmas Endüstrisi için Decentralization Küresel Pazar

2018-05-25_08-45-16.png

Dünya bize elmas dahil olmak üzere birçok malzeme ve en değerli olanları verdi. Nihai olarak halk tarafından kabul edilmesi gereken çeşitli aşamalar bedeldir. İnsanların miktarı az olan kaynakları takdir eder ve bu nesnelerin fiyatı da daima yüksektir. Bazı Elmaslar takı amaçlı kullanılmaktadır. Pırlanta mücevher satın alma sürecinde bayiyi tanımak, takıların kendisi kadar önemlidir.

Onlar, elmas takılarının sağlayıcılarıdır ve insanlar onlara güvenip güvenmeyeceklerine karar vermelidir. Elmas ticareti hala şeffaf değildir ve ayrıntılı bir ara ağ içerir. Elmas ticaretinde hesap verebilirlik ve güvenilirlik kazandıracak şeffaf bir sistem olması gerekir. Sizce, mevcut teknoloji çerçevesinin çözüm geliştirmesi mümkün mü?

Sunulan çözümler
GLITZCOIN, blockchain ve cryptocurrency teknolojilerine dayalı elmas endüstrisi için çözümler üretiyor. Elmas endüstrisinin tam ekosistemi platformda gerçekleştiriliyor; elmas üretiminden elmas perakende satışlarına müşteriye kadar çeşitlilik göstermektedir. Bu proje üzerinde çalışan ekip, sektördeki risk azaltma ve bankalara yönelik sahtecilik gibi birçok zorluğu da hedeflemektedir.


Bu planın ilk kısmı elmas endüstrisi tedarik zincirini arttırmaktır. Akıllı sözleşme teknolojisi sayesinde tedarik zincirindeki çeşitli süreçler şeffaf ve uygun maliyetli hale getirilmiştir. Dünyada herkese açık olan ve saydamlığı ve güvenilirliği sağlamak için ademi merkeziyetinde olan ticaret elmasları için küresel pazar yapılmaktadır.

Platformun diğer fonksiyonları elmas takibini içerir. Platformdaki sertifikalı elmaslar kolaylıkla takip edilebilir ve özellik kayıtları platformda kolayca bulunabilir. Bu süreç, endüstride hırsızlık ve dolandırıcılık riskini azaltır. Ademi merkeziyet sürecinin yardımıyla, işlem anlaşmasının zamanlaması azaltılmış ve destek hizmetlerinin kolaylaşması çok kolay hale gelmiştir.
Elmas fiyatlarının şeffaf listesi için merkezi olmayan platformlarda özel makine öğrenimi algoritmaları kullanılmaktadır ve platformdaki likidite ve standartlar korunmaktadır. Elmaslar, toplu olarak ve kullanılabilirliğe göre gruplandırıldıkları platformlara yüklenebilir ve kaydedilebilir.

ICO BİLGİSİ VE EKİP
Simgelerin% 25'inin ICO için ayrıldığı projelerde 999 Milyon Jeton yaratıldı. Geçerli jeton satışı platformda sunulur. Uygulama geliştirme ve pazarlama için para harcanacaktır. Bu projede yer alan insanlar elmas ve blockchain teknolojisinde uzmandır.

Sonuç
Elmaslar insanlık için en değerli unsur olacak. Böylece, bir elmas satıcısını değerlendirme süreci tamamen alıcının rasyonalitesine bağlıdır. Ve bildiğimiz gibi, kritik durumlarda en iyi karar vericiler değiliz. Çoğu zaman, insanlar sahte elmas mücevherleri satın almak ya da tanınmış satıcılardan satın almamak için aldatıldılar.

Ve, basit ve şeffaf elmas ticareti yapabilen uygulama geliştirme, her zaman pazarda bir yer bulacaktır. Şeffaflık ve güvenilirliği sağlamak için elmas endüstrisindeki en son teknolojiyi tanıtarak doğru adımı atmış olduklarını düşünüyorum. Halkın güveni iş dünyasındaki en önemli şeylerden biridir ve eğer insanların güvenini kazanabilirlerse, elmas endüstrisinde lider bir platform olacaktır. ne düşünüyorsun?

Glitzkoin projesi hakkında daha fazla bilgi resmi kaynaklardan edinilebilir:

WEB SİTESİ: https://www.glitzkoin.com
TELEGRAM: https://t.me/joinchat/H2lmsxLwenY3S8Fp_CFQBA
WHITEPAPER: https://www.glitzkoin.com/dist/img/pdf/Glitzkoin-Brochure.pdf
ANN DİŞ: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3355944.0
FACEBOOK: https://www.facebook.com/GlitzKoin-193241214767377/
TWITTER: https://twitter.com/GlitzkoinToken
REDDIT: https://www.reddit.com/r/glitzkoin/
ORTA: https://medium.com/glitzkoin

yazar  : ubur ubur
benim profilim : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2034032
ETH : 0x2eaF328166C2BEF8561e00Ee3A682026e6A696E3

Tidak ada komentar:

Posting Komentar